Geef een cadeaubon

Pretechobureau BeWonder
Ons pretechobureau is gevestigd in Veenendaal, maar wij hebben cliënten uit de hele regio. Zo komen onze cliënten ondermeer uit plaatsen als Veenendaal, Ede, Rhenen, Wageningen, Overberg, Ederveen, Elst (Utrecht), of Leersum.  Lees hieronder meer over onze praktijk.

Ons team
Bij pretechobureau BeWonder werken 3 echoscopisten.

Lees meer over ons
Echobureau BeWonder

Tijd en aandacht

Als verloskundigen en echoscopisten zijn wij ons ervan bewust hoe intens je van elke minuut en elke ontwikkeling van je kindje wilt genieten. Bij ons echobureau ‘BeWonder’ krijg je de kans om je kindje te bewonderen. Samen met je partner, andere kinderen, ouders, vrienden of andere betrokkenen. Dit gebeurt in  een rustige en ontspannen sfeer. De pretecho’s die worden gedaan zijn geen medische echo’s en daarom kunnen we ons puur richten op het bewonderen van je kindje. In verband met de ruimte in de echokamer kunnen er maximaal 4 personen extra mee naar binnen. De pretecho’s die gemaakt worden zijn in 2D. De pretecho is op een mooi beeldscherm te volgen.

 

De echoscopisten zijn bevoegd en bekwaam om het kindje zo goed en mooi mogelijk in beeld te brengen. Wanneer er tijdens de echo een afwijkend beeld wordt gezien wordt dit gecommuniceerd naar je eigen verloskundige/gynaecoloog.